Kesätauko

Parecon Finlandin blogin viikoittainen päivitys siirtyy elokuuhun asti kesätauolle. Myös Parecon Finlandin julkaisusarja jatkuu elokuussa talouskasvun perusteita tarkastelevalla uudella artikkelilla. Aiemmat julkaisusarjan artikkelit ovat saatavissa kotisivuiltamme.

Kuluneen vuoden aikana olemme julkaisseet toistakymmentä pidempää kommentaaria ja päivityksiä on pian kolme vuotta täyttävässä blogissamme kaikenkaikkiaan jo yli 400. Kiitokset kaikille linkkejä ja palautetta lähettäneille, sekä eri medioissa kirjoituksiimme linkittäneille!

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuoda myös vanhempia artikkelejamme asiasanojen ja muiden hakua helpottavien keinojen avulla helpommin luettavaksi. Kevään 2013 aikana tilaisuuksissamme on jaettu blogimme artikkeleista koostettua vihkoa. Parecon Finlandin blogissa julkaistuista artikkeleista koottu "Kohti vapaata & ekologisesti kestävää taloutta" -vihkonen on ladattavissa tietokoneille ja mobiililaitteille myös Readlists-palvelussa.

Vastaamme tietysti kesälläkin mielellämme kysymyksiin ja kommentteihin, sekä otamme vastaan kommentaareja, linkkejä ja artikkeleita lukijoiltamme.