Vuoden tärkein projekti yhteistyössä Parecon Sverigen kanssa

Viime viikolla vierailimme Tukholmassa Parecon Sverigen kutsumana. Esittelimme tähänastista toimintaamme, vaihdoimme ideoita ja suunnittelimme tulevaa yhteistyötä. Esimerkiksi ruotsalaisten kollegoiden järjestämä osallisuustalousaiheinen opintopiiri sekä julkaisutoiminta antoivat runsaasti inspiraatiota ja uusia ideoita oman toimintamme kehittämiseen.

Parecon Finlandin tärkein projekti vuodelle 2012 on Robin Hahnelin Suomen-vierailun järjestäminen syyskuun alussa. Järjestämme vierailun yhteistyössä Parecon Sverigen kanssa, ja näin ollen Hahnel vierailee samalla myös Tukholmassa. Robin Hahnel on ansioitunut ja kansainvälisesti tunnettu taloustieteen professori, hän työskentelee nykyään Portland State Universityssä Yhdysvalloissa, ja hän on toinen osallisuustalouden alkuperäisistä kehittäjistä. Aiemmin olemme julkaisseet sivuillamme haastattelumme Robin Hahnelin kanssa Leikkauspolitiikka ei ole ratkaisu ja sekä Hahnelin kirjoittaman, markkinatalouden eräisiin keskeisiin kohtiin keskittyvän tieteellisen artikkelin Perusteet markkinoita vastaan.

Kaikki ideat ja apu Hahnelin Suomen-vierailun suunnittelussa ovat tervetulleita. Tunnetko ihmisiä, jotka haluaisivat olla avuksi vierailun järjestämisessä tavalla tai toisella? Juuri yhteistyöhön ja vierailun tiedottamiseen otamme mielellämme ideoita vastaan – esimerkiksi mitkä tahot ovat halukkaita ottamaan Robin Hahnelin puhumaan ja mihin medioihin kannattaa olla yhteydessä näkyvyyden parantamiseksi?

Rohkaisemme kaikkia aiheesta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä osoitteeseen joona.makinen@parecon.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen sivulla http://parecon.fi/parecon-finland-ry.