Parecon Finlandin toiminta syksyllä

Syksyn lähestyessä myös Parecon Finlandin blogi palaa kesätauolta. Blogissamme julkaistaan viikottain kommentaareja, linkityksiä ja artikkeleita.

Heinäkuussa järjestömme Antti Jauhiainen ja Joona-Hermanni Mäkinen kävivät tekemässä haastatteluja Yhdysvalloissa demokraattisen ja ekologisen talouden asiantuntijoiden kanssa. Sivuillamme julkaistaan videoita ja muuta materiaalia näiden erinomaisesti onnistuneiden tapaamisten pohjalta. Ensimmäisenä sivuillamme julkaistaan lyhyt video professori Gar Alperovitzin kanssa tehdystä haastattelusta.

Syksyn aikana julkaistaan myös professori Robin Hahnelin kirja Osallisuustalouden aakkoset. Kirja esittelee osallisuustalouden idean tiiviisti ja selkokielisesti – teos on erinomainen tapa tutustua osallisuustalouden ideaan ilman aiempaa perehtymistä aiheeseen. Parecon Finlandin työryhmä on kääntänyt teoksen sekä ollut läheisessä yhteistyössä professori Hahnelin kanssa suomenkielisen laitokseen tehtävistä päivityksistä.

Syksyn tilaisuuksista ja julkaisuista tiedotetaan syksyn aikana sivustomme lisäksi Parecon Finlandin sähköpostilistalla. Listalle voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lista(at)osallisuustalous.fi.