Haastattelu: Matt Bruenig Yhdysvaltojen sosiaalipolitiikasta

Hyvinvointivaltion vastaisku -podcastin jaksossa haastatellaan yhdysvaltalaista sosiaalipolitiikan asiantuntija Matt Bruenigia, jonka perustama People's Policy Project -instituutti on lyhyessä ajassa tuottanut useita Yhdysvaltojen taloustilannetta ja yhteiskuntapolitiikkaa käsitteleviä julkaisuja. Avauksia on käsitelty mm. New York Timesissa, Forbesissa, Current Affairsissa ja Bloombergin, Vicen ja CNBC:n talousuutisissa.

Bruenig on myös yksi Hyvinvointivaltion vastaisku -kirjan haastateltavista, ja hänen kommentaarejaan on aiemmin julkaistu Parecon Finlandin blogissa (mm. täällä ja täällä).

Hyvinvointivaltion vastaisku -podcastin haastattelussa keskitytään muutamaan aiheeseen: Trumpin hallinnon sosiaalipolitiikkaan, perustuloon, julkisiin rahastoihin ja siihen, mikä sai Bruenigin kiinnostumaan alunperin Pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta.