Parecon Finlandin työpaja 20.11. Pixelachen kirjanjulkistamistilaisuudessa

Parecon Finlandin Antti Jauhiainen kirjoitti esseen paikallisrahakokeilujen mahdollisuuksista ja niiden kohtaamista vaikeuksista Pixelachen julkaisuun "Autopsy of an Island Currency". Julkaisu keskittyy Suomenlinnan paikallisrahakokeiluun. Kirja julkistetaan perjantaina 21.11.

Kirjan julkistamisen yhteydessä torstaina 20. marraskuuta Parecon Finlandin Antti Jauhiainen ja Aki Tetri pitävät työpajan, jonka teemana on työn tasapainottaminen. Mitä ovat työerot? Miten töitä voisi jakaa niin, että kaikki saisivat osansa kehittävistä ja kiinnostavista työtehtävistä? Työpaja pidetään Kaupunkiverstaalla, joka sijaitsee Mannerheimintiellä Lasipalatsissa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@osallisuustalous.fi tai etusivumme Ota yhteyttä-napin kautta. Tilaisuus on avoin, tervetuloa!